Az IWOLA márka tervezője Tóth Imola, Romániában, Nagyváradon született s nevelkedett. Művészeti gimnáziumba járt divattervezés szakra majd az alapképzést a Kolozsvári Művészeti és Design Egyetemen folytatta divattervezés szakon utána a mesterképzést Budapesten a Moholy- Nagy Művészeti egyetemen divat- és textiltervezés szakon.

A márka

Tudatos, kifinomult hölgyeknek tervezünk, akiknek fontos a minőség, az egyediség, stílus, fenntarthatóság.

A mi darabjaink nem csak ruhák, mindegyik egy alkotás, egy érzés.

A slow fashiont képviseljük kontrasztban eme rohanó társadalommal.

 

A márka fő vonalát az alkalmi ruhák estélyik/ koktél ruhák képezik, kifinomult, nőies darabok, izgalmas,  prémium minőségű anyagok és kidolgozásokkal, főként egyszerűbb, klasszikus vonalak dekorációkkal ékesítve melyek méretre rendelhetőek illetve showroomunkban felprobálhatóak.

Showroomunkban igény esetén teljesen személyreszabott couture ruhákat is készitünk, a megrendelő igényeinek megfelelően megtervezve. Ilyenkor legalább 3 találkozóval kell számolni, egy konzultáció majd 2 próba.

A második vonalat képviselik a nappali, casual/ smart casual darabok, letisztult, funkcionális, kényelmes mégis nőies darabok egy csipetnyi bohósággal fűszerezve, intelligens szabászati megoldásokkal. Főként pamutból és más természetes anyagokból.

Nagy hangsúlyt fektetünk a fenntarthatósága, szabászat s anyagválasztás szempontjából is.

Hamarosan készül a ReDesign vonalunk is ahol régi, főként alkalmi ruhákat újítunk fel ezzel meghosszabbítva a ruhák életét melyek csak pár alkalomra voltak szánva.

Próbálunk minden maradékot felhasználni, kiegészítők, lakásdekorációk készítéséhez.

Folyamatosan kísérletezünk és bővítjük a terméklistát, tele vagyunk ötletekkel.

Készül a kiegészítő illetve a home design vonalunk is. 

A tervező

„Magától jött a divat szakma, nem volt kérdés soha, hogy mit akarok, mióta rendesen meg tudok tartani egy ceruzát azóta rajzolom a kollekciókat.”

Toth Imola