Szállítási információk, megrendelések feldolgozása és teljesítés

A Vásárló által megrendelt termékeket futárszolgálat szállítja ki Magyarország területére a megrendelésben megadott címre, ezért kérjük figyelmesen töltse ki a szállítási információkat.

Az elkeveredett csomagok vagy futárszolgálati értesítő a futárszolgálati reklamáció tárgyát képezi, ebben az esetben a futárszolgálat vállalja a felelősséget, nem a Szolgáltató.

A megrendelések feldolgozása nyitvatartási időben történik azonban természetesen a Vásárló bármikor leadhatja megrendelését.

A termékek kiszállítása országon belül általában a rendelés visszaigazolásától számított 3-4 munkanapon belül történik, egyedi méretre készült termékek esetén pedig 10-15 munkanapon belül postázásra kerül Magyarországon belül és 10-17 napon belül Európában, kivéve, ha a rendelés felvétele alatt a Szolgáltató más kiszállítási időpontot adott meg. A rendelés várható szállítási ideje a visszaigazoló e-mailben szerepel.

A termékek kiszállítása a rendelések beérkezési sorrendje szerint történik, egyes termékek a megrendelés után kerülnek legyártásra, ebben az esetben értendő a 10-17 napos szállítási idő.

A megrendelések teljesítése hosszabb időt is igénybe vehet a Szolgáltatótól független okok miatt.

A Szolgáltatót a megrendelés leadásától számított 14 napon belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. Erről a Felhasználó elektronikus nyilatkozatban kell értesítse a szolgáltatót.

A teljesítés időpontja a termék Vásárló által történő átvételének időpontja.

Szolgáltató nem vállal felelősséget a rajta kivül álló okok miatt történő (pl. Szállító) változásokért, valamint fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben.

Szállítási díj:

– Magyarországra a szállítási költség  2500 Ft
– Romániába a szállítási költség  40 Ron
– Meghatározott Európai Uniós országba: kérem kérjen ajánlatot
– Meghatározott Európai, de nem Európai Uniós országba: kérem kérjen ajánlatot
A megrendelés véglegesítésében szereplő végösszeg valamint a visszaigazoló levél minden költséget tartalmaz (a szállítási díjat is, amennyiben van). A számlát és az elállási jogról szóló tájékoztatót a csomag tartalmazza. A megrendelő köteles meggyőződni a csomag sértetlenségéről valamint a csomag tartalmának sértetlenségéről.

Ha a termék átvételekor a Vásárló tapasztal hiányosságokat, köteles a csomag átadásakor jegyzőkönyv felvételét kérni a Szállítótól. A Szolgáltatónak utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módjában elfogadni.

Ha a csomagban szereplő termék hibás, vagy nem felel meg az elvárásoknak a Vásárló kötekes azt minél hamarabb jelezni a Szolgáltatónak.

Elállási jog és a termékek visszaküldése

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a Felhasználót a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. A Felhasználó az elállási jogát az iwoladesign@gmail.com címre küldendő, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja.

A terméket pedig 14 napon belül köteles a sz Felhasználó visszaküldeni a Szolgáltató részére. A termék visszaküldésének költsége a Felhasználót terheli, semmilyen más költség nem.

A visszaküldött termék nem lehet megrongált vagy használt, a használat semmilyen jelét nem mutathatja, valamint minden cimke sértetlen kell legyen. Amennyiben a visszaküldött termék megrongálódott vagy bármilyen használat nyomait mutatja, bármilyen cimke hiányzik róla akkor a Szolgáltató a Felhasználóra terhelheti a rongálás vagy az áru használatának költségeit és ez az összeg a visszajáró árból levonható.

Nem illeti meg az elállási jog a Felhasználót olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

A Szolgáltató a termék visszaérkezését követően a fenti jogszabályok értelmében legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a kifizetett összeget a Felhasználónak, amennyiben a visszaküldött termék megfelel a fenti szabályoknak.

A visszatérítés az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési mód, kivéve, ha Felhasználó más fizetési mód igénybevételét kifejezetten kéri.

A Szolgáltatónak nem áll módjában utánvételesen visszaküldött csomagokat átvenni.