Üdvözlünk a IWOLA-nál!

Egyedi menyasszonyi, polgári esküvői, menyecske és átöltözős ruhákat tervezünk és készítünk méretre szabva a TE igényeidnek megfelelően, hogy kiélvezhesd a party minden percét.

Egyéb kiegészítőket is rendelhetsz Nálunk személyre szabva: overskirtöt, készülődős köntöst hímzéssel a tökéletes képekért, fátylat, kiegészítőket: masnit, hajdíszt, crop topot, levehető újjakat a ruhához, koszorúslány ruhát, alkalmi ruhát a vendégeknek.

Extra szolgáltatásunk a nagyon szuper lánybúcsús varró workshopok a  showroomunkban!

Egyedi menyasszonyi ruha készítés menete:

Beleszerettél több ruhába is? Vagy elvesztél a rengeteg ruha között? Közösen megtervezzük a számodra legtökéletesebb ruhát!

Választhatsz kollekciónkból, hozhatsz és küldhetsz is inspirációs képeket, így több modell részleteiből is inspirálódva tervezhetjük a tökéletes ruhát. Elkészítési idő 2-5 hónap.

Lépései:

Konzultáció: látogass el hozzánk budapesti stúdiónkba, ahol személyesen megbeszéljük az elképzeléseidet és megrajzoljuk a ruha tervezetét.

Textil választás: kiválasztjuk a legmegfelelőbb, textilt, tüll, szatén, mikádó selyem, muszlin, organza, csipkét, illetve a bőrödhöz illő legtökéletesebb árnyalatot és kiegészítőket, stylingot.

Próbák: a ruha elkészítése során többször (3-5 alkalommal) is találkozunk, hogy biztosak lehessünk a tökéletes illeszkedésben és megjelenésben.

Árak

Méretre készült ruháink árai teljesen személyre szabottak, a ruha bonyolultságától, textilek méter árától, alapanyagoktól, kézi applikációktól függően. Amennyiben van egy adott büdzsé igyekszünk alternatívákat adni. XL méretig készítünk ruhákat.

 

Ruha típusa Árak
Infinity ruhák 45 000 Ft-tól
Koktél ruhák 60 000 Ft-tól
Alkalmi ruhák 95 000 Ft-tól
Minimál menyasszonyi ruhák 140 000 Ft-tól
Több rétegű menyasszonyi ruhák 250 000 Ft-tól
Csipkés menyasszonyi ruhák 300 000 Ft-tól
Míder / korszett felsők 60 000 Ft-tól
Köntösök 15 000 Ft-tól
Fátylak 15 000 Ft-tól

Kollekcióink

A weboldalon található menyasszonyi ruhák kizárólag méretre készülnek, a feltüntetett árak a képen lévő ruhákra érvényesek. Menyasszonyi ruhák bérlésére nincs lehetőség.
Hasonló alkalmi ruhák próbálhatóak és megvásárolhatóak stúdiónkban, egyes darabok bérelhetőek is.
Nézz körbe esküvői termékeink között webshopunkon itt

Egyéb tudnivalók:

A próbákra kérlek testszínű, lehetőleg lézervágott fehérneműbe gyere a menyasszonyi cipőddel és maximum 2 kisérővel.
A ruhádat vállfán, ruhazsákban kapod meg.

Menyasszonyi ruháknál általában 3-5 próba szükséges a ruha elkészítéséhez. Előszőr csak egy alap ruha/felső szoknya, majd lépésről lépésre, hogy minden olyan legyen ahogyan megálmodtad (próbáink késő este és hétvégén is megoldhatóak). (Alkalmi és koktél ruháknál általában 2-3 próba szükséges.)
Elkészítési idő általában minimum 2 hónap de az ideális idő 3-5 hónap, így érdemes minél hamarabb bejelentkezni, expressz ruhákkal érdeklődj emailben.

Remélem találkozunk és megtervezhetem álmaid ruháját!

Jelentkezz be ingyenes konzultációra: