Első fotózásunkat mindenképp a szabadban szerettük volna tartani, több helyszín is felmerült, először Nagyváradon, mert ott található a műhelyünk és mert gyönyörű főtere van, aztán Budapesten, mert imádjuk ezt a várost, mert a tervezőnk is itt él több mint 6 éve és mert varázslatos helyeket lehet találni. Aztán sajnos a nagyon meleg őszi napok hirtelen rettenetesen hideggé váltak, és habár a fotózás már le volt szervezve Budapestre, mégis kénytelenek voltunk a stúdiót választani, s csak néhány képet tudtunk a szabadban elkészíteni. A Szent István Bazilika környékét választottuk ahol már nagyban folyt a készülődés a karácsonyi vásárra.

Íme a fotózás eredménye! Fogadjátok szeretettel a kinnt készűlt képeket. Már nagyon várjuk a tavaszt, hogy az új kollekciónkat is lefotózhassuk a szabadban.

Watercolor flower dress

Csodálatos, elegáns nagyestélyi, igazi hercegnő ruha, gyönyörű virágokkal printelt szaténból, szív alakú dekoltázzsal. Szoknyáján rejtett zseb található. Korszettje hátul fűzős, így tökéletesen testreszabható. Finom, nőies színének köszönhetően kellően kifinomult és elegáns megjelenést biztosít. Remek választás eskűvőkre, bálba, szalagavatóra, különböző elegáns eseményekre.

Watercolor flower dress
Cinderella  dress

Csodálatos, elegáns, igazi hercegnő ruha kényelmes, lágy csillogású pamutszaténból tüllel dekorálva. A dereka bársony övvel van hangsúlyozva mely bármilyen színben választható. Egyedi, kifinomult, szolid, mégis nőies. Remek választás eskűvőkre, bálba különbőző elegáns eseményekre. Más színben is rendelhető, vedd fel velünk a kapcsolatot és valóra váltjuk elképzelésed.

Femme fatal estélyi ruha

Igazi végzet asszonya ruha. A felső része kényelmes pamutszatén ami bársony pöttyös tüllel van dekorálva mely kiválóan passzol bársony övével ami választható többféle színben. Ebben a ruhában viselője biztosan az est középpontja lesz és királynőként tündökölhet. Ajánlott eskűvők, bálok, s künönböző elegáns eseményekre. Más színben is rendelhető, vedd fel velünk a kapcsolatot és valóra váltjuk elképzelésed .

Femme fatal dress
Mermaid ruffled dress

Finom, elegáns sellő ruha kényelmes pamutszaténból. Tökéletesen kiemeli az alakot, a vállán tüll dekorációval. Remek választás eskűvőkre, különböző elegáns eseményekre. Más színben is rendelhető, vedd fel velünk a kapcsolatot és valóra váltjuk elképzelésed .

Mermaid ruffled dress
Mermaid ruffled dress
Mermaid ruffled dress

Fotó: Lakatos Laszló https://www.instagram.com/lazlo_lallo/

Modell: Enyedi Bianka, Royal Models

Author Toth Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük